تلات بيضات _كوب حليب _ ملعقة بيكن بودر _ نص كوب زيت _ربع كوب سكر _ كوب دقيق _ كاكاو مر حسب العجين لازم الكاكاو مر _ الطريقة نخلط المقادير مع بعض خلطيهم جيدا ثم صبي الكاكاو وحركي حتي تحصلي علي عجين الكيك مش سايلة ومش متماسكة زيها زي أي عجين كيك وبعدين ادهني الصونية وصبي العجين فيها ودخليها الفرن خليك جنب الفرن لانها تستوي بسرعة عشانها معجونة بالكاكاو_ لما تستوي قصيها بالخيط طبقتين_صبي النوتيلا وزعيها بالطبقة الأولي عبيها نوتيلا وحطي الطبقة التانية فوق الأولي وغطيهم بالنوتيلا وبعدي حطيها بالثلاجة _ وبعدين قطعيها مثلثات كبيرة كل مثل معاه منديل وشوكة وطبعا لون الكيك اسود وصحن التقديم ابيض __