يالة
نعمل الزبادى فى البيت وبنكهات مختلفة ومش هنحتاج غير لبن وكوب زبادى واحد
قطعة شكولاتة اى نوع فاكهة موجودة عندك او فاكهةمجففة نغلى البن ونتركة
حتى يبرد نضع البن فى كوبايات اركوبال اوالمنيو اواى نوع يستحمل درجة
الحرارة ونضع داخل كل كوب معلقة من الزبادى الحاهز(الخميرة يعنى)ونقلبها
ونضيف النكهات مثلا قطعة الشكولاتة اوالفوكة اطعم الزى يحبة اولادك بعد كدة
نضع الكوبايات فى صنية وندخله الفرن وتكون النار هادية من 5الى 6ساعات
وبالهناء والشفى ومتنسوش التقيم علشان المؤضوع يثبت بامر الله