بنت اسكندريه ادارة المنتدى
عدد المساهمات : 457 تاريخ التسجيل : 14/02/2012
| موضوع: طريقة عمل المش اه والله المش الثلاثاء فبراير 21, 2012 12:00 am | |
| طريقة عمل المش اه والله المش بسم الله الرحمن الرحيم
لانى بجد قعدت ادور كتير على طريقة عمل المش البلدى ال مش بتلاقيه عند البقال المش المميز ال احنا بنلاقيه فى الارياف
سالت واحده لحد ما عرفت الوصفة لانهه بتبقى جامدة مع الطحينة والطماطم والخس والفطييييير المشلتت ال طالع من الفرن
الاول بتجيبى جبنة قريش ودا كمان هيوفر لك كتيير جد هتجيبى 2 كيلو وتغسليه بمية سخنة وتحطيه فى مصفة بلاستيك وتحطية ملح كتير اد كيس ملح وتغطيه وتسبيه مدة 48 ساعة يصفى الميه
تجيبى كيلو لبن وتغليه كويس وبعد ما يفور تحطى ملح اد معلقتين او تلاتة ولما يبرد يكون قطع
تحطيه بقا فى علبة محكمة الغلق زى ال بنحط فيه المخلل وتحطى معاه الجبنة القريش وتحطى فلفل اخضر وشطة طبعا
حسب الرغبة وتجيبى مش ب2 جنيه مثلا خميرة وتحطيه معاه وتقفليه كويس
تضيفى لبن كل اسبوع عشان يفضل عندك
مقولكمش بقا مع الفطير المشلتت السخن او مع العيش البلدى لسخن وخس بيبقى تحفة
| |
|